Izborna skupština PU “Elektromašinogradnja” – odluka o izboru članova i predsednika Izvršnog odbora PU

posted in: Novosti | 0

Izborna skupština PU “Elektromašinogradnja” održana je 11.06.2024. godine uprostorijama Energoprojekt a.d. Beograd. Pored članica, Skupštini su prisutvovali i predstavnici EPS-a.

Na Skupštini je doneta odluka o izboru članova i predsednika Izvršnog odbora PU, na mandat od dve godine. Tom odlukom, za predsednika i članove Izvršnog odbora PU izabrani su:

Milenko Nikolić, za predsednika IO,
Mladen Simović, za člana,
Srdan Dimitrijević, za člana,
Mile Todorović, za člana i
Vojislav Todorović, za člana.

U nastavku, prisutni su obavešteni da će biti raspisan tradicionalni Konkurs za dodelu novčanih nagrada, plaketa PUE i Teslinih nagrada studentima, autorima najboljih radova i njihovim mentorima. Konkurs će biti raspisan na osnovu Sporazuma o organizovanju i finansiranju TESLINIH DANA ENERGETIKE koji su potpisali: Fondacija “Nikola Tesla” Beograd, PU”Elektromašinogradnja” Beograd, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu, Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu i Fakultet inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu.

Zapisnik sa Skupštine možete pogledati OVDE.

Po završetku radnog dela Izborne skupštine, za prisutne je organizovan ručak povodom 16-te godišnjice od osnivanja PU “Elektromašinogradnja”.