spacer.png, 0 kB
Glavni meni
Pretraga
Kratke vesti

 23.04.2020.

PU "ELEKTROMAŠINOGRADNJA" PODRŽALA MERE ZA PODRŠKU PRIVREDI ZBOG PANDEMIJE KORONA VIRUSA

PU "Elektromašinogradnja" daje punu podršku merama koje je predstavio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, a koje se odnose na punu i blagovremenu finansijsku podršku i konsolidaciju JP EPS-a. Kompletan dopis možete pogledati OVDE.


 23.12.2019.

TESLINI DANI ENERGETIKE NA FIN-U

Poslovno udruženje "Elektromašinogradnja" je već deseti put zaredom organizator i pokrovitelj prethodno, Studentskih radionica a ove godine Teslinih dana energetike. Detaljnije...


 20.12.2019.

IZBORNA SKUPŠTINA PU "ELEKTROMAŠINOGRADNJA" DONELA JE ODLUKU O IZBORU ČLANOVA I PREDSEDNIKA IZVRŠNOG ODBORA PU

Izborna skupština PU "Elektromašinogradnja" održana 28.11.2019. godine donela je odluku o izboru članova i predsednika Izvršnog odbora PU, na mandat od dve godine.
Tom odlukom za predsednika i članove Izvršnog odbora PU izabrani su:
- Milenko Nikolić, dipl. ing. za člana i predsednika,
- Mladen Simović, dipl.ing. za člana,
- Mile Danilović, dipl.ing. za člana,
- Srđan Dimitrijević, dipl. ing za člana i
- Mile Todorović, dipl. ing. za člana.

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Početna
O nama Štampa El. pošta
ponedeljak, 09 oktobar 2006 07:49
 
 

Misija

Misija Poslovnog udruženja "ELEKTROMAŠINOGRADNJA" je da stalno unapređuje poslovni ambijent u smislu unapređenja regulatornog okvira kako bi srpske firme na projektima većih razmera koji su od značaja za državu imale ravnopravan položaj sa ostalim učesnicima tržišne “utakmice”.

"ELEKTROMAŠINOGRADNJA" će u isto vreme raditi i na unapređenju odnosa i saradnje svojih članica kako bi postao pouzdan i nezamenljiv partner.Vizija

Vizija poslovnog udruženja "ELEKTROMAŠINOGRADNJA" je da postane primer uspešnim kompanijama iz različitih privrednih oblasti koje bi na ovaj način bile u mogućnosti da doprinesu privrednom razvoju zemlje, jer će biti u stanju da odgovore brojnim zadacima koji su pred nama – sinergija i unapređenje kapaciteta u oblasti energetike.

 

Ciljevi

"ELEKTROMAŠINOGRADNJA" se osniva radi povećanja efikasnosti i konkurentnosti u energetskom sektoru kako na planu proizvodnje opreme tako i u domenu održavanja kapaciteta.

Članice poslovnog udruženja će radi toga svoje aktivnosti usmeriti ka:

 

Želja članica Poslovnog udruženja "ELEKTROMAŠINOGRADNJA" je da se kroz objedinjenu konkurentnu ponudu kvalifikuju za poslove, pre svega u projektima razvoja Elektroprivrede Srbije, čime bi stekle reference za nastupe kako na tržištu regiona, tako i na tržištima širom sveta i to kao ravnopravan partner stranim kompanijama.

 

Vrednosti

Naše vrednosti nisu pravila, već zajednički ideali i razumevanje koje nas povezuje. Zajedno sa našom misijom oni odredjuju ko smo mi, utiču na naše ciljeve i inspirišu nas.

To su pre svega:

 

Poslovno udruženje „ELEKTROMAŠINOGRADNJA“

ul. Bulevar Mihajla Pupina 12/III

Novi Beograd, 11070,  Srbija

Mapa

Tel:    +381 11 310 12 05
Fax:   +381 11 310 12 92

Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

www.elektromasinogradnja.com

 

 Vrh strane

logo2

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Impresum | Terms of use | Private policy | Copyright © Poslovno udruzenje "ELEKTROMASINOGRADNJA", BEOGRAD spacer.png, 0 kB